چندی پیش، برای بیماری یکی از عزیزان، به یک فوق تخصص گوارش در تهران نیاز پیدا کردم. با جستوجو در وب، فهمیدم که یاوران خوبی برای پیشنهاد یک دکتر گوارش خوب در تهران در دنیای آنلاین وجود ندارد. همین امر سبب شد که خودم دست به کار شوم و تجربهام را پس از بهبودی بیمارمان، به رشتهی تحریر درآورم تا شاید نیازمندی را غنی سازد. اگر خواندن این تجربه، اندکی به آگاهی شما افزود، در ترویج آن، خساست به خرج ندهید و از هر طریقی که میپسندید، با دیگران به اشتراک بگذارید.
مراجعه به مراکز حضور دکترهای فوق تخصص گوارش در تهران
این تجربه از آنجا آغاز میشود که پس از یک ویزیت نه چندان دلچسب و پی بردن به بیماری پانکراس، از دکتر قبلی قطع امید کرده بودم و به میدان ونک رفته بودم تا یک دکتر گوارش خوب در تهران پیدا کنم. در مطب چندین پزشک قدم گذاشتم و از شرایط ویزیت و مراحل درمان پرسیدم. برخی از آنها ویزیتهای چندماهه میدادند و برخی دیگر، در همان هفته، وقت خالی داشتند. من تصور نمیکنم که لزوما شلوغ بودن مطب یک پزشک میتواند این مژده را دهد که یک دکتر گوارش خوب در تهران را پیدا کردهام. بیشتر از تحصیلات دکتر و بیمارستانی که او در آن، به عمل میپردازد، دقت میکنم. البته سری هم به بلوار کشاورز زده بودم و آنجا تعداد کمتری فوق تخصص گوارش یافتم. در تهران مراکز مختلفی وجود دارد که خدمات پزشکی برای بیماریهای گوارشی ارائه میکند ولی من به طور خاص برای سرطان پانکراس به دنبال فوق تخصص گوارش در تهران میگشتم و همین مسأله محدودهی جستوجو را تنگتر میکرد.
با مجموعهای از این دادهها در مورد پزشکان، وارد مرحلهی مجازی گشتن شدم.
جستوجوی آنلاین برای دکتر گوارش خوب در تهران
در وبسایتهای مختلف به دنبال فوق تخصص گوارش در تهران میگشتم و آنها را با لیستی که از مراجعهی حضوری تهیه کرده بودم، مقایسه میکردم. برخی مشترک بودند و از این بابت، میتوانستم جلوی نام آنها تیک تأییدی به عنوان دکتر گوارش خوب در تهران بزنم. از آنهایی که آنلاین نیز آدرس مطب را قرار داده بودند و در کنکاش فیزیکی پیدا نکرده بودم، فهرستی جداگانه گردآوری کردم و به عنوان رزرو قرار دادم.
در تماسهایی تلفنی از منشیها در مورد تجربهی پزشکان برای پانکراس سوال میکردم. درمان سرطان پانکراس که با نام سرطان لوزالمعده هم شناخته میشود، کار هر فوق تخصص گوارشی در تهران نیست. برخی تجربهی بسیار قابل اتکایی در این زمینه دارند و منظور من هم از دکتر گوارش خوب در تهران چنین پزشکی بود.
م گرفتن از پزشک مورد اعتماد دربارهی دکتر فوق تخصص گوارش
پس از آنکه مرحلهی تحقیق و جستوجو را به پایان رساندم، به دو پزشک مورد اعتماد که یکی عمومی و دیگری متخصص بود، رو انداختم و از آنها طلب م کردم. فهرست نهایی را که شامل 5 نام از دکتر فوق تخصص گوارش در تهران بود، به آنها نشان و پروسهی انتخاب آنها را شرح دادم. آنها هرکدام به دو دکتر اشاره کردند که یکی از آنها مشترک بود و هردوی آن بزرگواران، او را به عنوان دکتر گوارش خوب در تهران تایید کردند. در اینجا اطمینانی در دلم نقش بست که میتوانستم به درمان امیدوارتر باشم.
با همین امید، به سراغ آن دکتر رفتیم و خوشبختانه پس از طی مراحل دشوار درمانی، عزیز ما سلامتی خود را بازیافت و هرجا که میرویم از آن پزشک به عنوان یک فوق تخصص گوارش در تهران که رقیبی ندارد، یاد میکنیم. اگر میخواهید نام او را بدانید، حتما به من پیام دهید.
فوق تخصص گوارش خوب در تهران گوارش ,تهران ,دکتر ,تخصص ,آنها ,پزشک ,تخصص گوارش ,دکتر گوارش ,پزشک مورد ,مورد اعتماد ,تهران میگشتم منبع
درباره این سایت